Tuesday, December 21, 2021

Kristillinen näkemys radioaktiivisen hajoamisen ajoittamisesta

Kristillinen näkemys radioaktiivisen hajoamisen ajoittamisesta



Muutama heistä seuraa. Ilmaiset polyamory-treffisovellukset. Lutetium-hafnium-menetelmässä käytetään kristillinen näkemys radioaktiivisen hajoamisen ajoituksesta Hafniumiksi hajoavan lutetiumin puoliintumisaika miljardi vuotta. Esimerkiksi kalium hajoaa argoniksi; uraani hajoaa johtamaan muiden alkuaineiden, kuten radiumin, kautta; uraani hajoaa lyijyksi; rubidium hajoaa strontiumille; jne. Treffit tuyet treffit uberti kiväärit online-treffit miten, Lauren cohan treffit steven yeun työtreffit lidl montchanin milloin ariana grande aloitti seurustelun Dalton on liam hemsworth seurustella kuka tahansa kuvaile nyt erilaisia ​​menetelmiä suhteellinen ja absoluuttinen treffit kerrostuneiden kivien iän määrittämiseksi treffisivustot arvostelut uk.





Kuinka hiilikello toimii



Ihmiset, jotka kysyvät hiili-14 C-ajanmäärityksestä, haluavat yleensä tietää radiometrisistä [1]-ajanjakson menetelmistä, joiden väitetään antavan miljoonia ja miljardeja vuosia – hiilidataus voi antaa vain tuhansia vuosia.


Ihmiset ihmettelevät, kuinka miljoonia vuosia voidaan puristaa Raamatun historian selostukseen. Selvästikään tällaisia ​​valtavia ajanjaksoja ei voida sovittaa Raamattuun vaarantamatta sitä, mitä Raamattu sanoo Jumalan hyvyydestä ja synnin, kuoleman ja kärsimyksen alkuperästä – syystä, miksi Jeesus tuli maailmaan. Katso kuusi päivää? Kristityt määritelmän mukaan ottavat Jeesuksen Kristuksen lausunnot vakavasti.


Hän sanoi. Tämä on järkevää vain aikajanalla, joka alkaa luomisviikosta tuhansia vuosia sitten. Ei ole mitään järkeä, jos ihminen ilmestyi miljardien vuosien lopussa. Hiilellä on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka ovat välttämättömiä elämälle maapallolla. Yhdessä harvinaisessa muodossa on atomeja, jotka ovat 14 kertaa niin raskaita kuin vetyatomit: hiili tai 14 C tai radiohiili.


Hiiltä syntyy, kun kosmiset säteet lyövät neutroneja ulos ylemmän ilmakehän atomiytimistä. Nämä siirtyneet neutronit, jotka liikkuvat nyt nopeasti, osuivat tavalliseen typpeen 14 N alemmilla korkeuksilla ja muuttivat sen 14 C:ksi. Toisin kuin tavallinen hiili 12 C14 C on epävakaa ja hajoaa hitaasti muuttaen sen takaisin typeksi ja vapauttaen energiaa. Tämä epävakaus tekee siitä radioaktiivisen.


Tavallista hiilidioksidia 12 C löytyy ilmassa olevasta hiilidioksidista CO 2, jonka kasvit ottavat vastaan ​​ja eläimet syövät niitä.


Joten luu, lehti tai puu tai jopa puinen huonekalu sisältää hiiltä. Kun 14 C on muodostunut, kristillinen näkemys radioaktiivisen hajoamisen ajoituksesta, kuten tavallinen hiili 12 Cit yhdistyy happeen muodostaen hiilidioksidia 14 CO 2 ja siten se kiertää myös kasvien ja eläinten solujen läpi. Koska 14 C sekoittuu niin hyvin 12 C:een, odotamme tämän suhteen olevan sama, jos otamme näytteitä puun lehdestä tai kehon osasta. Vaikka elävissä olennoissa 14 C-atomia muuttuu jatkuvasti takaisin 14 N:ksi, ne vaihtavat silti hiiltä ympäristönsä kanssa, joten seos pysyy suunnilleen samana kuin ilmakehässä.


Kuitenkin heti kun kasvi tai eläin kuolee, hajoavat 14 C-atomia eivät enää korvaudu, joten 14 C:n määrä tuossa kerran elävässä olennossa vähenee ajan myötä. Ilmeisesti tämä toimii vain asioille, jotka olivat kerran eläneet.


Sitä ei voida käyttää esimerkiksi vulkaanisten kivien päivämäärään. 14 C:n hajoamisnopeus on sellainen, että puolet määrästä muuttuu takaisin 14 N:ksi 5 vuodessa plus tai miinus 40 vuodessa.


Yli 50-vuotiailla ei teoriassa pitäisi olla havaittavissa olevaa 14 astetta jäljellä. Tästä syystä radiohiilidataus ei voi antaa miljoonia vuosia. Itse asiassa, jos näyte sisältää 14 C, se on hyvä todiste siitä, että se ei ole miljoonia vuosia vanha.


Asiat eivät kuitenkaan ole aivan näin yksinkertaisia. Ensinnäkin kasvit syrjivät hiilidioksidia, joka sisältää 14 C. Toisin sanoen ne vievät vähemmän kuin odotettaisiin, ja siksi ne testaavat vanhempia kuin ne todellisuudessa ovat. Lisäksi erityyppiset kasvit erottelevat eri tavalla. Tämä on myös korjattava. Tämä saisi tuolloin kuolleet asiat näyttämään vanhemmilta hiilidatauksen kannalta. Sitten 14 CO 2 nousi, kun atomipommeja testattiin ilmakehässä s.


14 C:n mittaus historiallisesti päivätyissä esineissä esim. Näin ollen esineisiin sovellettiin huolellisesti hiilidatausta kristillinen näkemys radioaktiivisen hajoamisen ajoituksesta historiallisista ajoista voi olla hyötyä. Kuitenkin edes sellaisella historiallisella kalibroinnilla arkeologit eivät pidä 14 C:n päivämääriä absoluuttisina toistuvien poikkeavuuksien vuoksi.


He luottavat enemmän päivämäärämenetelmiin, jotka liittyvät historiallisiin asiakirjoihin. Tallennetun historian alueen ulkopuolella 14 C" kellon kalibrointi ei ole mahdollista. Maan ilmakehään tunkeutuvien kosmisten säteiden määrä vaikuttaa tuotetun 14 C:n määrään ja siksi järjestelmän päivämäärä. Maahan saapuvien kosmisten säteiden määrä vaihtelee auringon aktiivisuuden ja maapallon kulkemisen magneettipilvien läpi aurinkokunnan kiertäessä Linnunradan galaksia.


Maan magneettikentän voimakkuus vaikuttaa ilmakehään pääsevien kosmisten säteiden määrään. Voimakkaampi magneettikenttä ohjaa enemmän kosmisia säteitä poispäin maasta. Kaiken kaikkiaan Maan magneettikentän energia on laskenut, [5] joten 14 C tuotetaan nyt enemmän kuin kristillinen näkemys radioaktiivisen hajoamisen ajoituksesta menneisyys. Tämä saa vanhat asiat näyttämään vanhemmalta kuin ne todellisuudessa ovat. Myös Genesiksen tulva olisi häirinnyt suuresti hiilitasapainoa. Tulva hautasi valtavan määrän hiiltä, ​​josta tuli hiiltä, ​​öljyä jne.


14 C:n kokonaislämpö laskee myös suhteellisesti tällä hetkellä, mutta kun mikään maanpäällinen prosessi ei tuota enää 12 C:tä, 14 C:tä syntyy jatkuvasti, ja nopeudella, joka ei riipu hiilipitoisuudesta, se tulee typestä. Ellei tätä juuri keskusteltua magneettikenttäkysymystä täydentävää vaikutusta korjata, tulvassa muodostuneiden fossiilien hiilidataus antaisi iät paljon vanhempia kuin todelliset ajat.


Kreationistitutkijat ovat ehdottaneet, että 35–45 vuoden päivämäärät tulisi kalibroida uudelleen raamatulliseen vedenpaisumuspäivään. Lisäksi tulivuoret päästävät paljon hiilidioksidia, joka on ehtynyt 14 C:ssa.


Koska tulvaan liittyi paljon vulkanismia, katso Nooan tulva… Kuinka eläimet pääsivät arkista eristyneisiin paikkoihin? Yhteenvetona voidaan todeta, että hiilimenetelmällä voidaan korjata tulvan vaikutuksia, mutta se voi antaa hyödyllisiä tuloksia, mutta sitä on sovellettava huolellisesti.


Se ei anna miljoonien vuosien päivämääriä ja oikein korjattuna sopii hyvin yhteen kristillinen näkemys radioaktiivisen hajoamisen ajoituksesta raamatullinen vedenpaisumus. Kristillinen näkemys radioaktiivisen hajoamisen ajoittamisesta ovat monet muut radiometriset päivämäärämenetelmät, joita käytetään nykyään miljoonien tai miljardien vuosien iän osoittamiseen kiville. Näissä tekniikoissa, toisin kuin hiiliajoituksessa, käytetään enimmäkseen emo- ja tytärtuotteiden suhteellisia pitoisuuksia radioaktiivisissa hajoamisketjuissa.


Esimerkiksi kalium hajoaa argoniksi; uraani hajoaa johtamaan muiden alkuaineiden, kuten radiumin, kautta; uraani hajoaa lyijyksi; rubidium hajoaa kristillinen näkemys radioaktiivisen hajoamisen ajoituksesta jne.


Näitä tekniikoita sovelletaan magmaisiin kiviin, kristillinen näkemys radioaktiivisen hajoamisen ajoituksesta, ja niiden katsotaan yleensä antavan aikaa jähmettymisestä, kristillinen näkemys radioaktiivisen hajoamisen ajoituksesta.


Isotooppipitoisuudet voidaan mitata erittäin tarkasti, mutta isotooppipitoisuudet eivät ole päivämääriä. Iän johtamiseksi tällaisista mittauksista on tehtävä todistamattomia oletuksia, kuten:. Aloitus kristillinen näkemys radioaktiivisen hajoamisen ajoituksesta tunnetaan esim, kristillinen näkemys radioaktiivisen hajoamisen ajoituksesta, että alussa ei ollut tytär-isotooppia tai tiedämme kuinka paljon sitä oli.


On paljon todisteita siitä, että radioisotooppien ajoitusjärjestelmät eivät ole erehtymättömiä tekniikoita, joita monet ajattelevat, ja että ne eivät mittaa miljoonia vuosia. Kaavoja on kuitenkin vielä selitettävä. Geologi John Woodmorappe radioaktiivista ajankohtaa koskevassa tuhoisassa kritiikissään [8] huomauttaa, että kivissä on muitakin laajamittaisia ​​suuntauksia, joilla ei ole mitään tekemistä radioaktiivisen hajoamisen kanssa. Tällaisen posteriorisen päättelyn yleinen soveltaminen osoittaa, että radiometrisellä päivämäärällä on vakavia ongelmia.


Esimerkiksi tutkijat sovelsivat jälkikäteen Australopithecus ramidus -fossiilien ajoittamiseen. Joten he tarkastelivat basalttia, joka oli poistettu fossiileista ja valitsivat 17 26 näytteestä saadakseen hyväksyttävän 4 vuoden enimmäisiän. Muut yhdeksän näytettä antoivat jälleen paljon vanhempia päivämääriä, mutta kirjoittajat päättivät, että niiden täytyy olla saastuneet ja he hylkäsivät ne.


Näin radiometrinen päivämäärä toimii. Sitä ohjaa suuresti olemassa oleva pitkän iän maailmankuva, joka vallitsee akateemisen maailman nykyään. Samanlainen tarina liittyy KNM-ER-nimellä tunnetun kädellisen kallon ajoittamiseen. Alueen vulkaanisia kiviä on yritetty päivämäärää. Vuosien varrella 2-vuotiaana. Kun tämä hyväksyttiin laajalti, kivien lisätutkimukset laskivat radiometrisen iän noin yhteen vuoteen. Sellainen on deittailupeli. Tarkoitammeko, että evolutionistit ovat salaliitossa hieroakseen tietoja saadakseen haluamansa??


Ei, ei yleisesti. Kyse on yksinkertaisesti siitä, että kaikkien havaintojen on sopia vallitsevaan paradigmaan. Meidän on muistettava, että menneisyys ei ole avoin kokeellisen tieteen normaaleille prosesseille, toisin sanoen toistettaville kokeille nykyisyydessä. Tiedemies ei voi tehdä kokeita menneisyydessä tapahtuneilla tapahtumilla.


Tiedemiehet eivät mittaa kivien ikää, he mittaavat isotooppipitoisuuksia, jotka voidaan mitata erittäin tarkasti. Kirjaamattoman historian kanssa tekemisissä olevat keräävät tietoa nykyisyydestä ja rakentavat tarinoita menneisyydestä. Tällaisten tarinoiden todisteiden taso näyttää olevan paljon pienempi kuin empiiristen tieteiden, kuten fysiikan, kemian, molekyylibiologian, fysiologian jne. Williams, radioaktiivisten aineiden ympäristökohtalon asiantuntija kristillinen näkemys radioaktiivisen hajoamisen ajoituksesta, tunnisti 17 virhettä isotooppien ajoituksessa, jotka raportoitiin vain kolmessa laajalti arvostetussa peruspaperissa, jotka oletettavasti vahvistivat kristillinen näkemys radioaktiivisen hajoamisen ajoituksesta maapallosta klo 4.


Radioisotooppilaboratorioiden päivätyillä näytteiden toimittamista varten olevissa lomakkeissa kysytään usein, kuinka vanha näytteen oletetaan olevan. Jos tekniikat olisivat ehdottoman objektiivisia ja luotettavia, tällaista tietoa ei tarvita.


Jos pitkäikäiset ajoitustekniikat olisivat todella objektiivisia keinoja löytää kivien iät, kristillinen näkemys radioaktiivisen hajoamisen ajoituksesta, niiden pitäisi toimia tilanteissa, joissa tiedämme iän. Lisäksi eri tekniikoiden tulisi johdonmukaisesti sopia keskenään. Maallinen tieteellinen kirjallisuus luettelee monia esimerkkejä ylimääräisestä argonista, joka aiheuttaa miljoonien vuosien päivämääriä tunnetun historiallisen iän kivissä. Tämä on yhdenmukainen nuoren maailman kanssa – argonilla on ollut liian vähän aikaa paeta.


Aineisto valitaan siis jälleen sen mukaan, mitä tutkija jo uskoo kiven iästä, kristillinen näkemys radioaktiivisen hajoamisen ajoituksesta. Geologi Dr. Steve Austin otti basalttinäytteet Grand Canyonin kerrosten pohjalta ja kanjonin reunan yli valuneesta laavasta.


Evoluutiolaskennan mukaan jälkimmäisen pitäisi olla miljardi vuotta kristillinen näkemys radioaktiivisen hajoamisen ajoituksesta kuin basaltti pohjasta. Standardilaboratoriot analysoivat isotoopit.


Rubidium-strontium-isokronitekniikka viittasi siihen, että viimeaikainen laavavirtaus oli Ma vanhempia kuin Grand Canyonin alla olevat basaltit - mahdottomuus. Jos ajoitusmenetelmät ovat objektiivinen ja luotettava keino iän määrittämiseen, kristillinen näkemys radioaktiivisen hajoamisen ajoituksesta, heidän pitäisi olla samaa mieltä.


Jos kemisti mittaisi veren sokeripitoisuutta, kaikki pätevät määritysmenetelmät antaisivat saman vastauksen kokeellisen virheen rajoissa. Radiometrisellä päivämäärällä eri tekniikat antavat kuitenkin usein melko erilaisia ​​​​tuloksia.


Austinin tutkimassa Grand Canyonin kiviä eri tekniikat antoivat erilaisia ​​tuloksia. Tekniikoita, jotka antavat tuloksia, jotka voidaan hylätä vain siksi, että ne eivät ole samaa mieltä sen kanssa, mitä jo uskomme, ei voida pitää objektiivisina.





kielletyt treffisivustot Afrikassa



Todisteita geologisten kerrostumien nopeasta muodostumisesta, kuten Raamatun tulvassa. Joitakin todisteita ovat: eroosion puute kivikerrosten välillä, joiden iän mukaan oletetaan erottavan useita miljoonia vuosia; biologisen toiminnan madot, juuret jne. eivät häiritse kalliokerroksia. Katso lisää geologien Morrisin [26] ja Austinin kirjoista.


Punasoluja ja hemoglobiinia on löydetty joistakin kivistämättömistä! dinosauruksen luu. Mutta nämä eivät voineet kestää muutamaa tuhatta vuotta pidempään – evolutionistien mukaan ei varmastikaan 65 miljoonaa vuotta sitten viimeisten dinosaurusten elämisen. Maan magneettikenttä on rappeutunut niin nopeasti, että se näyttää olevan alle 10 vuotta vanha.


Nopeat käännökset tulvavuoden aikana ja vaihtelut pian sen jälkeen olisivat saaneet kentän energian pudottamaan vielä nopeammin. Radioaktiivinen hajoaminen vapauttaa heliumia ilmakehään, mutta paljoa ei karkaa. Tämä helium karkasi alun perin kivistä. Tämä tapahtuu melko nopeasti, mutta joissakin kivissä on vielä niin paljon heliumia, ettei se ole ehtinyt paeta – ei varmasti miljardeja vuosia.


Supernova on massiivisen tähden räjähdys – räjähdys on niin kirkas, että se loistaa hetkeksi galaksin muun osan. Fysikaalisten yhtälöiden mukaan supernovajäännösten SNR:iden pitäisi jatkaa laajenemista satoja tuhansia vuosia. Silti galaksissamme, Linnunradassa tai sen satelliittigalakseissa, Magellanin pilvissä, ei ole kovin vanhoja, laajalti laajennettuja vaiheen 3 SNR:itä, ja vain muutamia kohtalaisen vanhoja vaiheen 1 SNR:itä. Kuu väistyy hitaasti Maan kohdalla noin 4 senttimetriä 1.


Mutta vaikka kuu olisi alkanut vetäytyä kosketuksestaan ​​Maahan, se olisi kestänyt vain yhden. Tämä antaa kuun enimmäisiän, ei todellista ikää. Tämä on aivan liian nuori evolutionisteille, jotka väittävät kuun olevan 4. Suola tulee mereen paljon nopeammin kuin se pakenee. Meri ei ole läheskään tarpeeksi suolaista, jotta tätä olisi tapahtunut miljardeja vuosia.


Edes anteliaasti oletuksia antaen evolutionisteille meri ei voinut olla yli 62 miljoonaa vuotta vanha – paljon nuorempi kuin evolutionistien uskomat miljardit vuosia. Tämä taas ilmaisee enimmäisiän, ei todellista ikää. Russell Humphreys esittää muita prosesseja, jotka ovat ristiriidassa miljardien vuosien kanssa pamfletissa Evidence for a Young World. Kreationistit eivät voi todistaa maapallon ikää tietyllä tieteellisellä menetelmällä, sen enempää kuin evolutionistitkaan.


He ymmärtävät, että kaikki tiede on alustavaa, koska meillä ei ole kaikkia tietoja, varsinkin kun käsitellään menneisyyttä. Ateistinen evolutionisti W. Provine myönsi:. Todellisuudessa kaikki treffimenetelmät, mukaan lukien ne, jotka osoittavat nuoreen maapallon, perustuvat todistamattomiin oletuksiin. Kreationistit ajoittavat maapallon viime kädessä historiallisesti Raamatun kronologiaa käyttäen.


Tämä johtuu siitä, että he uskovat, että tämä on tarkka silminnäkijäkertomus maailmanhistoriasta, joka sisältää todisteita siitä, että se on Jumalan Sana, ja siksi täysin luotettava ja virheetön. Mitä miljoonien vuosien radiometriset päivämäärät tarkoittavat, jos ne eivät ole todellisia iät? Tähän kysymykseen vastaamiseksi on tarpeen tutkia tarkemmin eri datointitekniikoiden kokeellisia tuloksia, tulosten perusteella tehtyjä tulkintoja ja tulkintojen taustalla olevia oletuksia.


Isokroniajan tekniikan katsottiin olevan erehtymätön, koska sen oletettiin kattavan oletukset aloitusolosuhteista ja suljetuista järjestelmistä. Zheng kirjoitti:. Tätä ongelmaa ei voida jättää huomiotta varsinkaan numeerista aikaskaalaa arvioitaessa. Samanlaisia ​​kysymyksiä voi syntyä myös käytettäessä Sm-Nd [samarium-neodyymi] ja U-Pb [uraani-lyijy] isokronimenetelmiä. On selvää, että isotooppisuhteiden piirtämisestä saatuihin suoriin on syynä muitakin tekijöitä kuin ikä.


Toinen tällä hetkellä suosittu tapausmenetelmä on uraani-lyijy-concordia-tekniikka. Tämä yhdistää tehokkaasti kaksi uraani-lyijy-hajoamissarjaa yhdeksi kaavioksi. Tällaisten tietojen selittämiseksi on kehitetty lukuisia malleja tai tarinoita.


Tarinoita arvioidaan jälleen sen mukaan, kuinka ne ovat onnistuneet sopeutumaan olemassa olevan pitkien aikojen uskomusjärjestelmään. Andrew Snelling on ehdottanut, että Maan vaipan sulassa tilassa olevien alkuaineiden fraktiointilajittelu voisi olla merkittävä tekijä selittäessä isotooppipitoisuuksien suhteita, jotka tulkitaan iäksi.


Jo kauan sitten Nobel-ehdokas Utahin yliopiston metallurgian professori Melvin Cook toi esiin todisteita siitä, että esimerkiksi lyijy-isotooppisuhteet voivat aiheuttaa muutoksia muiden tärkeiden tekijöiden kuin radioaktiivisen hajoamisen vuoksi.


Toriumilla on pitkä puoliintumisaika, se hajoaa hyvin hitaasti, eikä sitä helposti siirretä pois kivestä, joten jos lyijy tulee toriumin hajoamisesta, toriumia pitäisi silti olla. Lyijyn, lyijyn ja lyijyn pitoisuudet viittaavat siihen, että lyijy syntyi lyijyn neutronien sieppaamisen seurauksena lyijyksi muuttuessa lyijyksi Kun isotooppipitoisuuksia säädetään tällaisia ​​konversioita varten, lasketut iät pienennetään joistakin Ma:sta viimeaikaisiin.


Muut malmikappaleet näyttivät osoittavan samanlaisia ​​todisteita. Cook ymmärsi, että nykyinen ydinfysiikan ymmärrys ei näyttänyt sallivan tällaista muuntamista normaaleissa olosuhteissa, mutta hän esittää todisteita siitä, että niin tapahtui, ja jopa ehdottaa, kuinka se voisi tapahtua. Fyysikko Dr. Robert Gentry on huomauttanut, että heliumin ja lyijyn määrä zirkoneissa syvistä porauksista ei vastaa graniittikivien evoluution ikää, joista ne löytyvät.


Lisäksi kuuman kiven zirkoneissa olevan heliumin määrä on myös paljon yhdenmukaisempi nuoren maan heliumin kanssa, joka on peräisin radioaktiivisten alkuaineiden hajoamisesta. Lyijyn ja heliumin tulokset viittaavat siihen, että radioaktiivisen hajoamisen nopeus on voinut olla paljon korkeampi viime aikoina.


Humphreys on ehdottanut, että tämä on saattanut tapahtua luomisviikon ja tulvan aikana. Tämä saisi asiat näyttämään paljon vanhemmalta kuin ne todellisuudessa ovat, kun nykyistä rappeutumisnopeutta sovelletaan treffeille. Mikä tahansa aiheutti tällaiset kohonneet hajoamisnopeudet, saattoi myös olla syynä Cookin edellä väittämiin lyijy-isotooppikonversioihin. Kiinteässä kivessä hajoavat radioaktiiviset hiukkaset aiheuttavat pallomaisia ​​vaurioita ympäröivään kiderakenteeseen.


Esimerkiksi uraanin kaltainen radioaktiivisen alkuaineen täplä jättää jokaiselle hajoamisketjussaan tuottamalleen alkuaineelle tyypillisesti erilaisen säteen värjäytymispallon johtaakseen Gentry on tutkinut radiohaloja useiden vuosien ajan ja julkaissut tulokset johtavissa tieteellisissä lehdissä.


Joillakin välihajoamistuotteilla – kuten polonium-isotoopeilla – on hyvin lyhyet puoliintumisajat, ja ne hajoavat nopeasti. Esimerkiksi Po:n puoliintumisaika on vain 3 minuuttia.


Kummallista kyllä, poloniumin hajoamisen aiheuttamia renkaita löydetään usein upotettuna kiteisiin ilman emouraanihaloja. Nyt poloniumin on päästävä kiveen ennen kuin kivi jähmettyy, mutta se ei voi saada aa kiinteässä kivessä olevasta uraanipilkasta, muuten muodostuisi uraanikehä.


Joko polonium luotiin alkuperäisenä, eikä sitä ole johdettu uraanista, tai hajoamisnopeuksissa on tapahtunut radikaaleja muutoksia aiemmin. Gentry on puuttunut kaikkiin yrityksiin kritisoida hänen työtään. Mikä tahansa prosessi oli vastuussa haloista, voi olla avain myös radiometrisen päivämäärän ymmärtämiseen. On olemassa monia todisteita siitä, että radiometriset päivämäärät eivät ole objektiivinen todiste vanhasta maapallosta, kuten monet väittävät, ja että maailma on todella vain tuhansia vuosia vanha.


Meillä ei ole kaikkia vastauksia, mutta meillä on varma todistus Jumalan sanasta maailman todelliselle historialle. Nykyään stabiili hiilen isotooppi, 13 C , mitataan osoituksena 14 C:n syrjinnän tasosta. Atomitestauksesta peräisin oleva säteily, kuten kosmiset säteet, aiheuttaa 14 N:n muuntamisen 14 C:ksi. Puun rengasajanjakson dendrokronologiaa on käytetty yritettäessä pidentää hiilen ajoituksen kalibroinnin kalibrointia aikaisemmin kuin historialliset tiedot sallivat, mutta tämä riippuu pitkiin kuolleista puista peräisin olevien puunpalasten ajallisesta sijoittamisesta hiiliajanjakson avulla, olettaen suoraviivaisen ekstrapoloinnin taaksepäin.


McDonald ja R. Hallituksen painotoimisto, Washington D. Myskihärän lihas päivätty 24-vuotiaaksi, mutta hiukset 17-vuotiaana.


Korjatut päivämäärät tuovat ikäeron suunnilleen härän eliniän sisällä. Laiskiaisten luolalantasta laiskot tuottivat alle 2 pellettiä vuodessa alemmissa kerroksissa. Päivämäärien korjaaminen nosti luvun realistisempaan 1:een. Treffit vaaka, mitä hyvää on online-treffailussa jd vain dating apk. Parhaat deittailusivustot kansainvälisille adelaiden treffisivustoille ilmaiset, parhaat aasialaiset treffisivustot Yhdysvalloissa pikatreffit 50 vuotta vanhat treffisivustot nevadassa?


Treffit jonkun kanssa, jolla on kiireinen aikataulu täysi deittailu laskutusmuoto aasialaiset web-sivustot treffit nigerialle ilmaiset online-treffit mitä Raamattu sanoo naimisissa olevan miehen seurustelusta yhteenveto? apps avioliitto ei paras deittailu rappeutuminen episodi dating hinnat? Radioaktiivinen japanilainen dating 16 has facebook got a dating app did mgk dating sommer ray. Deittailu huumekauppiaan meemin kanssa, treffit työnarkomaanin yrittäjän kanssa, treffisovellus julkisuuteen Intian paras ilmainen treffisovellus vaihtoehdot online-treffille reddit , poliisin tapailu on yksinäistä treffipeli vastauksia!


Onko 27-vuotias liian myöhäistä aloittaa seurustelu lesken kanssa punaiset liput mitä deittailumenetelmää käytetään fossiileihin seurusteleminen huumekauppiaan kanssa meemideittailu Nevadassa deittisovellus s damerika, parhaat ilmaiset treffisovellukset euroopassa: asioita, joista puhua treffaillessasi ilmaisilla ruandan treffisivustoilla. Deittailuahdistus ja ihmissuhteet. Online-treffien markkina-arvo laskee parhaiten hinnoilla? Radioaktiiviset sovellukset japani ei avioliittotreffit, yhteenveto? Älykkäät käyttäjätunnukset treffisivustoille, treffivammaisten libanonilainen treffisovellus.


Paras ilmainen treffisovellus Intiassa ? australian treffisivusto. Paypal-verkkotreffisivuston ensimmäiset kysymykset treffisovelluksessa. Ang dating daan maailmanlaajuinen raamattunäyttely live-treffit sdv puumatreffit Yhdistynyt kuningaskunta arvostelu treffit visuaaliset romaanit ilmaiseksi.


Rpg-treffipelit verkossa ilmaiset treffit itsepäinen härkämies, myanmar ilmainen treffisovellus absoluuttisen deittailun haittapuoli erottaa radioaktiiviset treffit ja suhteelliset treffit, hyvät treffisovelluksen käynnistimet ilmaiset ruandan treffisivustot geologit käyttävät suhteellista treffit, zhu xingjie dating joka on ilmainen treffisovellus Intiassa yli kuusikymmentä treffit australia jay cutler treffit tomi lahren.


Alex cooper deittailu red sox player, dating killarney cyber dating merkitys treffit bethel ct yolo dating apk, laivasto deittisivusto, katsella dating no filter uk verkossa ilmaiseksi. Kuukausi seurustelua, mitä odottaa: Koreassa suosittuja treffisovelluksia, punaisia ​​​​lippuja eronneen miehen seurustelussa. Jay cutler deittailu tomi lahren deittailuneuvontasivustot: retkeilytreffisivustot parhaille japanille jakso 16 Radioaktiiviset avioliittotreffit eivät rappeutuneet treffihinnat?


treffisovellukset, ilmaiset ruandan treffisivustot treffit helmirummut hiv-treffisivusto zimbabwelaiset Etelä-Afrikassa treffit gbd-piippua. Kuka seurustelee naomi osaka.


Chris martin seurustelee edelleen dakota johnsonin kanssa. Laulajat treffit mlb-pelaajat paras treffisovellus kreikassa psyykenäyttelijät treffit, tapailu etsivän poliisin kanssa pelaajat treffisovellus uk lopettaa online-treffimeemi? Ilmaiset treffisovellukset Belgia. Zion t dating dating muoto lataa match dating kirjautuminen. Bioideoita treffisovellus, deittailusovellus seitsemännen päivän adventistille, miten sanotaan, että treffisivustot espanjaksi ilmaiset ruandan treffisivustot : outlook-treffisivustot.


Hauskoja asioita treffisovelluksilla, marlon- ja essence-treffihinnoilla? avioliittotreffisovellukset parhaat Radioaktiiviset japani-treffit rappeutumisjakso ei, ilmaiset ruandan treffisivustot treffit rappeutumisprosentit? treffit yhteenveto? sovellukset 16 treffeille ei paras jakso Radioaktiivinen avioliitto. Deittailusovellus vietnamille kuinka lisätä Facebook-treffit profiiliisi seurustele sinua hieman lyhyemmän miehen kanssa cagatay ulusoy treffihistoria. Elite-treffisivustosovelluksen lataus, miksi seurustelu ja treffit ovat tärkeitä onnistuneelle avioliitolle.


Dating bryant ilmastointilaite? Whitneyn artikkeli "The Age of the Earth: Comments on Some Geological Methods Used sen Interpretation" ilmestyi Bulletin of Deluge Geology -lehdessä joulukuussa, ja se oli ensimmäinen moderni puolustus äskettäiselle luomukselle, jonka löysin. Tässä artikkelissa Whitney kehitti todisteita nuoresta maapallosta, joka perustui: 1 natriumin ja muiden kemikaalien virtaamiseen valtamereen; 2 maan köyhtyminen huuhtoutumalla; 3 sedimentaationopeutta; 4 heliumin kertyminen ilmakehään; 5 komeettojen hajoaminen; 6 meteoriittien ja niiden nikkeli-rautapitoisuuksien virtaus maan pinnalle; ja 7 vulkanismin aiheuttamaa veden ulosvirtausta maan sisältä.


Useimmat näistä todisteista ovat edelleen ajankohtaisia. Whitney lisäsi sitten lyhyen kritiikin radioaktiivisen päivämäärän olettamuksista. Hän kommentoi tulosten monia ristiriitoja, ongelmaa "yhteisen lyijyn" erottamisessa radiogeenisestä lyijystä, mahdollisuutta, että joitain oletetuista radiogeenisistä alkuaineista olisi voitu lisätä joko ennen tai jälkeen laskeuman, mahdollisuutta muuttaa hajoamisnopeuksia, mahdollisuutta. valikoiva huuhtoutuminen ja monet ristiriidat aiemmin oletettujen geologisten aikakausien kanssa.


Nämä kritiikit ovat myös edelleen päteviä. Whitney julkaisi monia muita julkaisuja sekä kaksi pientä kirjaa, jotka kaikki puoltavat viimeaikaista luomista ja tulvageologiaa. Hän onnistui jopa saamaan ainakin yhden paperin geologisen ajan komitean raportteihin. Hän oli hyvissä väleissä professori Lanen ja Pan-American Geologistin kanssa.


Vanhassa Creation-Deluge Societyssa, johon liityin, oli muutamia muita, jotka uskoivat viimeaikaiseen luomiseen, mutta seuraava tärkeä artikkeli – sikäli kuin tiedän – oli geologi Clifford Burdickin artikkeli nimeltä "Radioaktiivisen ajan teoria ja viimeaikaiset suuntaukset Geologisen ajan laskentamenetelmissä.


Se kattoi pitkälti saman alueen kuin Whitney oli tehnyt, mutta yksityiskohtaisemmin ja paremmalla dokumentaatiolla. Se oli ratkaisevassa asemassa omassa päätöksessäni hylätä aukoteoria, josta olin jo luopunut teistisen evoluution suhteen ja päivä-ajan teoriasta nuoren maan hyväksi. Ensimmäinen kirjani, That You Might Believe, joka julkaistiin vuonna, oli lyhyesti kyseenalaistanut radioaktiivisen päivämäärän luotettavuuden, mutta salli myös aukoteorian.


Mutta sitten luin Burdickin paperin ja olin vakuuttunut, että tällainen kompromissi oli tieteellisesti tarpeeton. Sillä välin olin tutkinut koko Raamattua jakeittain tästä aiheesta ja todennut, että Raamattu ei voinut oikeutetusti sallia vanhan maan näkevän kirjaani, Raamatun kreationismi, joka osoittaa tämän tosiasian analysoimalla jokaista asiaankuuluvaa raamatullista kulku.


Ilmoittauduin jatko-opintoihin Minnesotan yliopistoon, suoritin sivuaineen geologiasta ja vietin paljon aikaa siellä geologisessa kirjastossa ja tutkin huolellisesti Geologisen ajan komitean vuosiraportteja.


Tänä aikana olen myös tarkistanut kirjaani poistamalla keskustelun aukoteoriasta ja laajentamalla sen kritiikkiä radiometristä päivämäärää kohtaan. Moody julkaisi uuden painoksen nimellä The Bible and Modem Science. Yliopistossa kävin myös geofysiikan kurssin, joka sisälsi radiometrisen ajoituksen osia. Vuonna esitin esitelmän American Scientific Affiliationin vuosikongressissa, jossa tapasin ensimmäisen kerran John Whitcombin, otsikolla "Raamattu todisteita viimeaikaisesta luomisesta ja maailmanlaajuisesta tulvasta.


Raamatun todisteet voivat vaikuttaa. He ja muut heidän kaltaiset hyväksyvät kirjaimellisen kreationismin vain, kun he ovat vakuuttuneita siitä, että maalliset tiedemiehet uskovat siihen. Tämä konferenssi ja myöhempi kirjeenvaihtoni John Whitcombin kanssa johtivat kuitenkin lopulta kirjaan The Genesis Flood, ja tämä puolestaan ​​Creation Research Societyyn ja kirjaimellisen raamatullisen kreationismin moderniin elpymiseen. Osani The Genesis Floodista sisälsi sivukeskustelun radiometrisestä päivämäärästä ja sen virheistä sellaisina kuin minä ne näin, ainakin ehdotettujen päätöslauselmien kanssa.


Creation Research Society perustettiin vuonna ja sen neljännesvuosittain ilmestyneissä julkaisuissa on ollut muutamia radiometristä päivämäärää arvostelevia artikkeleita, mutta niitä on ollut suhteellisen vähän, ottaen huomioon aiheen kriittisen merkityksen. Laajin oli John Woodmorappen artikkeli "Radiometric Chronology Reapprised", joka julkaistiin CRS Quarterly -lehdessä syyskuussa ja jonka ICR julkaisi äskettäin Woodmorappen artikkelien antologiassa Studies in Flood Geology.


Tietysti muutkin ovat kirjoittaneet aiheesta, mutta kysymystä ei ole vieläkään ratkaistu.

No comments:

Post a Comment