Tuesday, December 21, 2021

Interracial dating i Bibelen

Interracial dating i Bibelen



For Herren ser ikke som mennesket ser: mennesket ser på det ytre, men Herren ser på hjertet. I de dager da dommerne styrte var det hungersnød i landet, interracial dating i Bibelen, og en mann fra Betlehem i Juda dro for å oppholde seg i Moabs land, han og hans kone og hans to sønner. Åpenbaringen av Jesus Kristus, som Gud ga ham for å vise sine tjenere det som snart må skje. Skriften har ingenting å si om ekteskap mellom raser. Hei Eva og takk for kommentaren din.





Bibelens Theasaurus



Denne korte artikkelen vil undersøke noen av antakelsene og konklusjonene gjort av de som fast tror at Gud ikke godkjenner ekteskap mellom raser. Den kanskje største antagelsen fra de som tordner om at ekteskap mellom raser er feil, er at israelittene hadde en "ren" arv som Gud ønsket at de skulle opprettholde.


Bibelen viser imidlertid at gruppen som forlot egyptisk trelldom var alt annet enn ren genetisk. Josef er en av de mange sønnene til Jakob som ble omdøpt til Israel.


Brødre som er misunnelige på ham selger ham til slaveri i en tidlig alder. Etter en periode med flere forsøk, interracial dating i Bibelen, Gud velsigner ham med ansvaret for å føre tilsyn med hele Egypt for å redde hele familien hans. Han gifter seg med en egyptisk kvinne og får to sønner som heter Manasse og Ephraim Genesis Var Josefs 'interrasiale ekteskap' mot Guds vilje?


Ble han og hans familie ansett som ikke sanne israelitter? Før hans død "adopterer" patriarken Jakob spesielt Josefs to gutter og gjør dem til hovedarvinger av førstefødselsrettsvelsignelsene mottatt av hans bestefar Abraham! Gud tillot og aksepterte ikke bare Josefs interracial ekteskap, han lot også Jakob utføre en unik seremoni som gjorde dem til hovedrepresentantene for familien som heter Israel, se 1. Mosebok 48!


Gud velsignet Josefs to sønner Efraim og Manasse. På tiden for utvandringen kunne Efraim-stammen mønstre 40, kjempende menn og Manasse hadde 32, menn som kunne gå i krig Nummer - Noen som studerer temaer om interrasial dating og ekteskap overser ofte det faktum at Gud ikke begrenset hvem kunne og kunne ikke forlate Egypt i utvandringen. Skriften sier, "også dro en blandet mengde opp med dem" Exodus som betyr at mange ikke-israelitter forlot Egypt under ledelse av Moses.


Det var til denne massen av mennesker Gud ga instruksjoner som noen feilaktig har brukt som "bevistekst" for å vise at interrasiale forhold er synd. Det 34. kapittelet i 2. Mosebok skisserer opprettelsen av et andre sett med steintavler som inneholder de ti bud. Det første settet ble brutt av Moses da han, da han kom nedover Sinai-fjellet, så israelittene tilbe en hedensk gud interracial dating i Bibelen. En nøye lesning av de aktuelle versene viser imidlertid at denne tolkningen er feil.


Ta vare på deg selv, så du ikke inngår en pakt med folket i landet hvor du går, det lovede landet israelittene skulle arve det til en snare. For at du ikke skal gjøre en pakt med landets innbyggere, og de horer etter sine guder, interracial dating i Bibelen. Exodus15, HBFV. Hvem blir gitt ovennevnte "interrasiale" advarsel? Det er til alle disse Israels barn og mange andre fra forskjellige nasjoner som ble frigjort fra egyptisk slaveri Exodus Advarselen gjelder ekteskap mellom de som skal inn i Kanaan med de som allerede bor i landet.


Det er gitt av Gud for å holde sitt folk rent i sin tilbedelse og for å hindre dem fra å tilbe falske hedenske guder. Gud forbød ikke interracial ekteskap i Israel i et forsøk på å holde hans folk av samme rase som de ikke var.


Han advarte mot ekteskap som bringer to personer med ulik religiøs forståelse, f.eks. den ene tilber hedenske guder, den andre, den virkelige Gud! interracial dating i Bibelen som vil skape kaos! I Guds øyne, interracial dating i Bibelen, ikke mennesker, alle mennesker er av "ett blod" Gjerninger Vi er alle etterkommere av Adam og Noah.


I strengeste forstand er det bare én rase som eksisterer - menneskeslekten. Bibelen forbyr ikke det mennesket definerer som ekteskap mellom raser. Spør et spørsmål! Tillater eller forbyr Bibelen ekteskap mellom raser? Var de gamle israelittene rasemessig "rene" da de forlot egyptisk trelldom? Advarte Gud dem om ikke å hengi seg til interracial ekteskap med alle nasjonene rundt dem f.eks. egyptere, filistere, hettitter, amoritter osv.


Befalte han dette for å opprettholde deres "renhet? Hva synes Gud om rasisme? Hvem er Kristi brud? Er gifteringer bibelske? Var Jesu hudfarge svart? Bibelens svar – nybegynnere interracial dating i Bibelen Inngående. Unike studier! Kart og bilder - fantastiske fakta! Bibelhumor - Bokhandel - Gratis. Ny interracial dating i Bibelen Om - Sitemap. Doner - Hurtigkoblinger.





online kontaktannonser dating gratis singler lavalife



Når det gjelder begge disse argumentene, vil jeg si at det er det spinkleste beviset jeg kan komme på for å støtte det som til syvende og sist er et rasistisk syn på saken. Ethvert par som velger å gifte seg i en kultur som har en høy grad av rasisme, ber om all slags spenning rettet mot ekteskapet deres. Jeg tror en av de sterkeste tekstene som forholder seg til dette er i Det gamle testamente, hvor vi leser at Moses som var formidler av den gamle pakt tok til seg en hustru som var en kusjitt.


En kushite var en etiopier. Vi leser også at søsteren hans, Miriam, ble veldig bekymret over det faktum at broren hennes giftet seg med en kushit.


Det var en rasistisk reaksjon. Miriam ble sint og irettesatte Moses. Så om noe, ser det ut for meg at Gud rynker på de som er rasister. Har du spørsmål om Bibelen eller teologien?


Få et direkte svar fra en av våre godt trente agenter når du spør Ligonier. Copyright © av R. Brukt med tillatelse fra Tyndale. Undervisningsserie. Konferansemeldinger. Tabletalk Magazine. Apostlenes gjerninger - Så kom han til Derbe og Lystra, og se, en disippel var der ved navn Timoteus, sønn av en kvinne, som var en jøde, og han kom til troen. men hans far var en greker: Galaterne - Det er verken jøde eller greker, det er verken trell eller fri, det er verken mann eller kvinne: for dere er alle ett i Kristus Jesus.


Femte Mosebok - Du skal heller ikke inngå ekteskap med dem; din datter skal du ikke gi til hans sønn, og heller ikke hans datter skal du ta til din sønn. Les mer Romerne - For det er ingen forskjell mellom jøden og grekeren: for den samme Herre over alle er rik for alle som påkaller ham. Esra - Gi derfor ikke eders døtre til deres sønner, og ta ikke deres døtre til eders sønner, og søk ikke deres fred eller deres rikdom for alltid, så dere kan bli sterke og ete det gode i landet og overlate det til arv til dine barn for alltid.


Numbers - Og Mirjam og Aron talte mot Moses på grunn av den etiopiske kvinnen som han hadde giftet seg med; for han hadde giftet seg med en etiopisk kvinne. Femte Mosebok - Du skal ikke så din vingård med forskjellige frø, for at ikke frukten av ditt såkorn som du har sådd, og frukten av din vingård skal bli uren. Esra - For de har tatt av sine døtre for seg selv og sine sønner, slik at den hellige ætt har blandet seg med folket i disse landene.


Tredje Mosebok - Dere skal holde mine forskrifter. Du skal ikke la ditt storfe kjønne forskjellige slag; du skal ikke så din åker med blandet frø, og et klær blandet av lin og ull skal ikke komme over deg.


Emner og vers blir automatisk generert fra brukersøk. Hvis et vers eller et emne ikke hører hjemme, vennligst kontakt oss.

No comments:

Post a Comment