Tuesday, December 21, 2021

Eldre generasjoner og interracial dating

Eldre generasjoner og interracial dating



Monitor Weekly digital utgave. 10–13 mars, nesten halvparten av U. Men vet du hva? Snarere ble Pocahontas gift med John Rolfe mot at han ble satt fri fra fangenskap av engelske nybyggere.





Ubegrenset digital tilgang $11/måned.



Interracial ekteskap i USA har vært lovlig i hele USA siden minst U.S. Høyesterett Warren-rettsavgjørelse Loving v. Virginia som mente at "anti-miscegenation"-lover var grunnlovsstridige. Antall interracial ekteskap som en andel av alle ekteskap har økt siden, slik at interrasiale ekteskap har fortsatt å stige gjennom hele s. Andelen interracial ekteskap er markant forskjellig avhengig av etnisitet og kjønn på ektefellene.


Det første "interracial" ekteskapet i det som i dag er USA, var det med kvinnen i dag kjent som Pocahontas som giftet seg med tobakksplanter John Rolfe i The Quaker Zephaniah Kingsley giftet seg utenfor U.S.A. en svart slavet eldre generasjoner og interracial dating som han kjøpte på Cuba. Han hadde også tre eldre generasjoner og interracial dating koner som er slaver av vanlig rett; han manumittet alle fire.


I publiserte han en Treatisereprinted tre ganger, om fordelene ved inngifte, eldre generasjoner og interracial dating ifølge Kingsley produsert sunnere og vakrere barn, og bedre borgere, eldre generasjoner og interracial dating. I spanske Florida hvor Kingsley bodde, ble han tolerert til Florida ble et U. territorium, og derfor flyttet han til slutt med familien til Haiti i dag Den dominikanske republikk.


Utsikten til at svarte menn skulle gifte seg med hvite kvinner skremte mange amerikanere før borgerkrigen. Den ble forstørret til den største trusselen mot samfunnet, et resultat av å frigjøre svarte: ifølge dem ville hvite amerikanske kvinner bli voldtatt, besudlet, besudlet av disse villdyrene i jungelen.


Imidlertid var det første lovlige svart-hvite ekteskapet i USA det til den afroamerikanske professor William G. Allen og en hvit student, Mary King, i Ekteskapet deres var hemmelig, og de forlot landet umiddelbart til England, for aldri å returnere. Mens han er motstander av slaveri, eldre generasjoner og interracial dating, i en tale i Charleston, Illinois i Abraham Lincoln uttalte: "Jeg er ikke, og har aldri vært for å lage velgere eller jurymedlemmer til negre, eller å kvalifisere dem til å inneha verv, eller å gifte seg med hvite mennesker.


Jeg er like mye som noen mann for den overlegne posisjonen som er tildelt den hvite rasen.". I sosiale trender i Amerika og strategiske tilnærminger til negerproblemeteldre generasjoner og interracial dating, Den svenske økonomen Gunnar Myrdal rangerte de sosiale områdene der restriksjoner ble pålagt svarte amerikaneres frihet av sørhvite amerikanere gjennom raseskillelse fra det minste til det viktigste: grunnleggende tilgang til offentlige fasiliteter, sosial likhet, jobber, domstoler og politi, politikk og ekteskap.


Dette rangeringsskjemaet illustrerer måten barrierene mot desegregering falt på: Av mindre betydning var segregeringen i grunnleggende offentlige fasiliteter, som ble avskaffet med Civil Rights Act of. ble ikke helt opphevet før de siste lovene mot miscegenering ble slått ned av U. Høyesterett under sjefsjef Earl Warren i en enstemmig kjennelse Loving v.


De ulike alderen på individer, som kulminerte i generasjonsskillene, har tradisjonelt spilt en stor rolle i hvordan blandede etniske par oppfattes i det amerikanske samfunnet. Interrasiale ekteskap har typisk blitt fremhevet gjennom to punkter eldre generasjoner og interracial dating syn i USA: Egalitarisme og kulturell konservatisme. Flere studier har funnet at en faktor som i betydelig grad påvirker et individs valg med hensyn til ekteskap, er sosioøkonomisk status "SES" -målet på en persons inntekt, utdanning, sosial klasse, yrke osv.


For eksempel bekreftet en studie fra Center for Behavior and Evolution, Newcastle University at kvinner viser en tendens til å gifte seg i sosioøkonomisk status; dette reduserer sannsynligheten for ekteskap av menn med lav SES.


En studie av Jenifer L. Bratter og Rosalind B. King utførte på vegne av Education Resources Information Center undersøkte om kryssing av rasegrenser økte risikoen for skilsmisse. Sammenligninger på tvers av ekteskapskohorter avslørte at generelt sett har interrasiale par høyere forekomst av skilsmisse, spesielt for de som giftet seg på slutten av.


Disse dataene kommer fra tabell 3 modell 4 av Zhang-papiret, som inkluderer alle kontroller i modellen. Hvit mann, hvit kone-par brukes som en kontroll. Tallene er de relative frekvensene som interracial par blir skilt med, dvs. en sammenkobling mellom en svart mann og en hvit kone er 1. Antallet mellom raseekteskap har fortsatt å øke jevnt og trutt siden høyesterettsdommen i Loving v.


Virginiabut fortsetter også å representere en absolutt minoritet blant det totale antallet ektepar. I følge United States Census Bureau har antall interracially gifte par økt fra tointointo 1, i og til 2, i ; står for 0. Denne statistikken tar ikke hensyn til blanding av aner innenfor samme "rase"; e. et ekteskap som involverer indiske og japanske aner vil ikke bli klassifisert som interracial på grunn av folketellingen angående begge som samme kategori.


På samme måte, siden latinamerikansk ikke er en rase, men en etnisitet, registreres ikke latinamerikanske ekteskap med ikke-spansktalende personer som interracial hvis begge partnere er av samme rase. en svart latinamerikansk gifter seg med en ikke-spansktalende svart partner. Når det gjelder ut-ekteskap, hadde latinamerikanske menn som identifiserte seg som White ikke-spanske koner oftere enn andre latinamerikanske menn. Tabellen U. Census Bureaus American Community Survey viser at blant hvite som giftet seg ut var det forskjellige mønstre etter kjønn eldre generasjoner og interracial dating rasen til deres ektefeller.


Mer enn en fjerdedel av hvite menn Derimot fant studien at i [19]. Studien U. Census Bureaus American Community Survey fant at i [20]. Ekteskap mellom europeiske amerikanere og asiatiske amerikanere er stadig mer vanlig for begge kjønn i USA, eldre generasjoner og interracial dating.


Asiatiske amerikanere av begge kjønn som er U. Folketellingen viste at asiatisk-hvitt var de vanligste ekteskapene. Hvite kvinner mest vanlige inngifte med asiatisk amerikaner var med filippinske menn 12, fulgte eldre generasjoner og interracial dating Indiske menn 11, etterfulgt av japanske menn 3, og kinesiske menn 3, For hvite menn var det vanligste med japanske kvinner 21, indiske kvinner 17, etterfulgt av filippinske kvinner 4, og kinesiske kvinner 2, lover mot miscgenerasjon som fraråder ekteskap mellom Hvite og ikke-hvite påvirket asiatiske innvandrere og deres ektefeller fra slutten av 1600- til begynnelsen av 1900-tallet.


By28 stater forbød visse former for interracial ekteskap. Åtte stater inkludert Arizona, Eldre generasjoner og interracial dating, Mississippi, Montana, Nevada, Oregon, eldre generasjoner og interracial dating, Texas og Utah utvidet forbudene til å omfatte mennesker av asiatisk avstamning.


Lovene i Arizona, California, Mississippi, Texas og Utah refererte til "mongolere". Asiatere i California ble utestengt av lover mot miscegenation fra å gifte seg med hvite amerikanere, en gruppe inkludert latinamerikanske amerikanere. Nevada og Oregon refererte til "kinesisk", mens Montana listet opp både "kinesiske" og "japanske" personer.


Das, ble fratatt sitt amerikanske statsborgerskap for hennes ekteskap med en "romvesen som ikke var kvalifisert for statsborgerskap. Ieldre generasjoner og interracial dating var kontrovers i Arizona da en indisk bonde giftet seg med den seksten år gamle datteren til en av hans hvite leietakere.


Los Angeles County ; imidlertid flyttet lovgiver raskt for å endre lovene for å forby slike ekteskap også i etterkant av saken. Forskning utført på slutten av årene i Los Angeles County, California, viste at japanere i gjennomsnitt var mer sannsynlig å gifte seg utenfor rasen deres sammenlignet med kinesere og koreanere i fylket. I koreanere hadde en Forskningen viste også at blant asiater som bor i USA, var prosentandelen kvinner som giftet seg utenfor deres rase høyere enn prosentandelen menn.


Nærmere bestemt er koreansk-amerikanske kvinner involvert i en høyere prosentandel av interracial ekteskap enn kinesiske eller japanske kvinner. Forskningen anså ekteskap med andre asiater utenfor en persons etnisitet for å være interracial ekteskap, for eksempel en koreaner som gifter seg med en japansk person.


Kjønns rolle i skilsmissedynamikk mellom raser, eldre generasjoner og interracial dating, funnet i samfunnsfag av Jenifer L. Historisk sett ble avkom av blandet rase av svarte og hvite mennesker som mulatter og quadroons ofte tildelt den lavere rasekategorien, et eksempel på "en-dråpes-regelen", som en måte å opprettholde rasehierarkiet. Da slaveri var lovlig, kom de fleste blandede barn fra en afroamerikansk mor og hvit far. Forholdet mellom en afroamerikansk mann og en hvit kvinne var dypt imøtekommende, ofte på grunn av den hyppige fremstillingen av mennene som seksuelle farer.


Etter s, ble inngifte snudd til å være mer vanlig mellom en hvit kvinne og en afroamerikansk mann. Når slaveriet ble avskaffet, var inngifte mer vanlig blant høyere utdannede og mer velstående afroamerikanere.


Det ble en balanse mellom raseprestisje og sosioøkonomisk prestisje i inngifte. Folketellingene og folketellingene viste at det var minst sannsynlighet for ekteskap mellom svarte og hvite mennesker i Sør og mest sannsynlig i Vesten, nærmere bestemt vestkysten. Eldre generasjoner og interracial dating folketellingen, 0, eldre generasjoner og interracial dating. Ti år senere, 0, eldre generasjoner og interracial dating.


Derimot, i det vestlige U. I folketellingen viser prosentandelen svarte menn i det vestlige U. i interracial ekteskap hadde økt til filippinske amerikanere har ofte giftet seg med indianere og innfødte fra Alaska.


På 1600-tallet, når Eldre generasjoner og interracial dating var under spansk styre, sørget de spanske kolonistene for en filippinsk handel mellom Filippinene og Amerika. Da meksikanerne gjorde opprør mot spanjolene, rømte filippinerne først inn i Mexico, og reiste deretter til Louisiana, hvor de utelukkende mannlige filippinerne giftet seg med indianerkvinner. På årene vokste også filippinske amerikanske arbeiderfellesskap i Alaska og filippinske amerikanske menn giftet seg med innfødte kvinner i Alaska.


Le estimerte at blant asiatiske amerikanere av 1. Historisk sett giftet kinesisk-amerikanske menn seg med afroamerikanske kvinner i høye proporsjoner til deres totale ekteskapstall på grunn av at få kinesisk-amerikanske kvinner var i USA. Etter frigjøringserklæringen immigrerte mange kinesiske amerikanere til sørstatene, spesielt Arkansasto arbeider på plantasjer. Etter den kinesiske eksklusjonsloven hadde kinesiske amerikanske menn færre potensielle etnisk kinesiske koner, så de giftet seg i økende grad med afroamerikanske kvinner på vestkysten.


Den interracial forskjellen mellom kjønn blant indianere er lav, eldre generasjoner og interracial dating. Historisk sett i Latin-Amerika, og i mindre grad i USA, eldre generasjoner og interracial dating, Indianere har giftet seg med høy hastighet.


Mange land i Latin-Amerika har store Mestizo-populasjoner; i mange tilfeller er mestiser den største etniske gruppen i sine respektive land. I USA har interrasiale foreninger mellom indianere og afroamerikanere også eksistert gjennom det 16. til begynnelsen av det 20. århundre, noe som resulterte i at noen afroamerikanere har indianerarv, eldre generasjoner og interracial dating. Gjennom amerikansk historie har det vært hyppig blanding mellom indianere og svarte afrikanere.


Når Eldre generasjoner og interracial dating Amerikanerne invaderte den europeiske kolonien Jamestown, Virginia, de drepte europeerne, men tok de afrikanske slavene som fanger, og integrerte dem gradvis.


Interrasiale forhold oppsto mellom afroamerikanere og medlemmer av andre stammer langs kyststatene.





dating rike menn nettsted



Hvis du har spørsmål om kontoen din, vennligst kontakt kundeservice eller ring oss på Denne meldingen vises en gang i uken med mindre du fornyer eller logger ut.


Hopp til hovedinnhold Hopp til hovedmeny Hopp til søk Hopp til bunntekst. Søk etter:. Administrer abonnement. Abonner på monitoren. Overvåk daglig gjeldende utgave. Monitor Weekly digital utgave. Community Connect. Mennesker som gjør en forskjell. Fremskrittspunkter. Et kristent vitenskapsperspektiv. Overvåk filmguide. Overvåk daglig. Fotogallerier. Om oss. Din konto Logg inn Logg ut Administrer abonnement Endre passord Endre e-post Dine abonnementer Kontakt kundeservice Support the Monitor Abonner Gi et gaveabonnement Gi et gaveabonnement Support Overvåk journalistikk Gratis tilbud Registrer deg for Monitor nyhetsbrev En måned gratis prøveversjon av Monitor Daily.


Få historier som styrker og oppløfter daglig. Se våre andre GRATIS nyhetsbrev. Ved å registrere deg godtar du vår personvernerklæring. Velg gratis nyhetsbrev: The Weekender. Dagens høydepunkter. Kristent vitenskapsperspektiv. Virginia Gov. Terry McAuliffe, til høyre, ser over en historisk markør, sammen med sin kone, Dorothy, sentrum, og Richmond-ordfører Lavar Stoney, til venstre, som ble avduket til minne om 50-årsjubileet for U.S.


Høyesterettsavgjørelse som slo ned forbud mot interracial ekteskap mandag 12. juni, i Richmond, Va. Den nye historiske markøren for å minnes søksmålet anlagt av Richard og Mildred Loving, ble viet utenfor den gamle Virginia høyesterett, som dømte mot Lovings før de til slutt vant i U.S.A. Høyesterett. 6. juli Av Story Hinckley Staff storyhinckley. For bare 50 år siden brøt Richard og Mildred Loving loven ved å gifte seg.


Du har lest om gratis artikler. Abonner for å fortsette. Mark Sappenfield. Vårt arbeid er ikke mulig uten din støtte. Digitalt abonnement inkluderer: Ubegrenset tilgang til CSMonitor. com arkiv. The Monitor Daily e-post. Ingen reklame. Avbryt når som helst. Relaterte historier Test kunnskapen din Ekteskap i Amerika Første kikk Interracial ekteskap i USA: 1 av 6 par nå raseblandet Ekteskap kan bekjempe fattigdom – men hvordan fremmer du det? Kopier lenke Lenken er kopiert. Redaktør Mark Sappenfield.


Ettersom tiden gikk, var det bare en håndfull stater som ikke hadde lover som forbyr ekteskap mellom raser. I tjuefire stater hadde fortsatt strenge interracial ekteskapslover på plass: Alabama, Arizona, Arkansas, Delaware, Florida, Georgia, Idaho, Indiana, Kentucky, Louisiana, Maryland, Mississippi, Missouri, Nebraska, Nevada, North Carolina, Oklahoma, South Carolina, Tennessee, Texas, Utah, Virginia, West Virginia og Wyoming.


Mange tror feilaktig at disse lovene var basert på bibelske ideer, men de fleste religiøse ledere er enige om at Bibelen forbyr ekteskap mellom raser. Vanligvis kommer denne forvirringen fra to nøkkelvers: Femte Mosebok og 2. Korinterbrev I begge disse versene blir grupper oppfordret til ikke å gifte seg. Den første tjener som en advarsel til israelittene om ikke å gifte seg med kanaaneerne.


Begrepet «inngifte» får noen til å tenke på rase automatisk, men kanaanittenes levemåte bekymret dem, ikke deres hudfarge.


Bibelske og forfedres bevis peker på det faktum at israelitter og kanaaneere er samme rase.


Selv om de ikke ville ha ønsket å knytte seg til kanaanittene, er israelittene etnisk identiske. Så hvis det ikke var deres rase som var problemet, hva var årsaken til Israels nøling med folket i Kanaan? De tilba ikke den samme Gud. Israel så på Kanaans samfunn som et som var ondt.


Guds problem var religion og livsstil, ikke ekteskap mellom raser. Korinterverset etterligner denne følelsen da den oppfordrer de som tror på Kristus til ikke å gå i åk med ikke-troende ulikt. Dessverre har disse versene blitt feiltolket og undervist feil i mange år, noe som har fått mange kristne til å tro på myten om at Bibelen forbyr ekteskap mellom raser. Så, hva sier Bibelen om interracial ekteskap?


Selv om det ikke er et spesifikt vers som sier ordrett, "ekteskap mellom raser er greit", er det en historie fra det gamle testamente som befester dette faktum. Det involverer en av hans mest trofaste og betrodde tjenere, Moses.


I Numbers-boken sier Skriften at Moses' søsken, Miriam og Aron, "talte mot Moses på grunn av den kushitiske kvinnen som han hadde giftet seg med, for han hadde giftet seg med en kushitisk kvinne. Hva sa Gud? Han var ikke fornøyd med søsknene til Moses. Historien fortsetter at Gud straffet Miriam med spedalskhet for hennes kritikk av Moses' ekteskap. Konklusjonen? Gud støtter kjærlige ekteskap uavhengig av rase. Tusenvis av år etter at Moses og hans kone vekket Guds interesse; et annet par ville gjøre internasjonale nyheter.


Richard Loving, en hvit mann, og hans kone, Mildred, var saksøkerne som tok kampen for ekteskapsrett til Høyesterett. Mye forvirring sentrerte seg om Mrs. Lovings rase, da hun ofte ble antatt å være afroamerikaner. Hun var faktisk en indisk-Rappahannock-kvinne. Likevel, i før-borgerrettighetstiden, forbød rasen hennes henne fra å gifte seg med en hvit person.


Loven inkluderte indianere og asiater og i hovedsak alle andre klassifisert som "farget", begrepet som ble brukt den gang. I noen stater, som Oklahoma og Louisiana, ble afroamerikanere også forbudt å gifte seg med indianere.


I Maryland kunne heller ikke afroamerikanere og asiater gifte seg. Dette betydde at det kjærlige ekteskapet ble forbudt. En interrasial ekteskapsfilm har siden blitt laget om denne saken, som viser livet og den juridiske kampen til den kjærlige familien.


Paret begynte med å anke avgjørelsen til Høyesterett i Virginia, men de opprettholdt loven til deres forferdelse. Så Lovings tok saken til U.S. Høyesterett og fortsatte å kjempe tilbake. Enstemmig dømte Høyesterett til fordel for Lovings, og loven som forbyr interracial ekteskap ble opphevet for hele landet. Det interracial ekteskapet til Lovings ville endre historiens gang for andre par i USA.


i århundrer fremover. Siden s, antall interracial forhold og ekteskap i U. har fortsatt å vokse. Den amerikanske offentligheten, spesielt hvite amerikanere, avviste i overveldende grad å gjøre ekteskap mellom rase lovlig. Mange ville ha det fullstendig forbudt. Men selv om denne endringen er bra, betyr det ikke at disse parene fortsatt står overfor utfordringer fra folk som ikke er enig.


Denne endringen var mer vanlig i vestlige stater og liberale områder og mindre vanlig i "bibelbeltet. endrer seg også. Nå er dette tallet 1 av folketellingens anslag tyder på at USA vil bli 'minoritetshvite' innen , med en synkende hvit befolkning.


Med denne demografiske utviklingen i horisonten, vil endring garantert fortsette å være den eneste konstante. Hva betyr disse tallene for landet vårt? Meningene endrer seg også. Innenfor steg akseptgraden til over 50 prosent. De yngre generasjonene er klare på i hvilken retning de ønsker å fortsette å bevege seg.


Selvfølgelig reflekterer ikke disse tallene meningene til eldre generasjoner, hvorav noen fortsatt har negative følelser om disse typene forhold, som ble forbudt i sin tid.


Men totalt sett endrer meningene om ekteskap mellom raser seg i U. Noe av grunnen til at samfunnet endrer seg i denne saken har å gjøre med at interracial par blir vist positivt i media. Fra Alfre Woodard og Roderick Spencer, Salma Hayek og Francois-Henri Pinault, Kanye West og Kim Kardashian, listen fortsetter og fortsetter! En annen ting som forandrer sinnene til noen amerikanere er forfedres DNA-testing. com og andre genetiske DNA-selskaper tilbyr nå DNA-testing til en rimelig pris.


Gjennom denne testen innser mange amerikanere at menneskeslekten er mye mer forbundet enn de var klar over. Selv med samfunnsmessige forbedringer eksisterer det fortsatt sosiale stigma rundt ekteskap mellom raser i dag. Dette kan spesielt gjelde i sørlige stater, der sterke rasemessige spenninger kan og fortsatt eksisterer. Søster Søster-stjernen Tamera Mowry har snakket om hvor mye hat hun og mannen hennes har mottatt siden de inngikk et interracial ekteskap.


Selv om året er , står par fortsatt overfor problemer. Andre vanlige "bekymringer" med interracial ekteskap er ofte rettet mot barna i disse fagforeningene. Mange tror feilaktig at noen av rasene ikke vil akseptere barna. Dette var stikkpunktet for en tidligere fredsdommer i Louisiana som nektet å gifte seg med et interracial par på grunn av bekymringer om å akseptere fremtidige barn.


Interrasiale ekteskapsstudier viser at disse meningene er ubegrunnede. Noen studier tyder på at barn født med ulik genetisk bakgrunn har fordeler som andre barn ikke har. Denne forskningen tyder på at genetisk mangfoldige barn vokser til å bli ikke bare smartere, men også høyere! De har også en tendens til å ha høyere utdanning og er generelt sunnere. De sosiale stigmaene som eksisterer i dag er derfor basert på feilinformasjon eller uvitenhet.


Å kjempe for mer aksept og inkludering starter med utdanning, talsmann og å snakke om sannheten. Det er lovende at trenden ser ut til å være at jo mer tid som går, jo bedre blir det for alle. Fordi historien er i stadig endring, stopper ikke historien til interracial ekteskap her. Etter hvert som nasjonen vår fortsetter å vokse og tilfeller av interracial ekteskap øker, øker også toleranse og aksept.


Bare tiden vil vise om ekteskap mellom raser blir en fullt integrert del av det amerikanske samfunnet eller om de samme sosiale problemene som har vært utbredt i århundrer vil fortsette å eksistere. Heldigvis ser utsiktene ut til å være positive. Studier har vist at online terapi kan hjelpe enkeltpersoner og par å takle ulike bekymringer som oppstår fra komplekse situasjoner, inkludert interrasial relasjonsdynamikk.

No comments:

Post a Comment